8.sınıf Matematik dersinde "EBOB-EKOK Problemleri" konusunun tekrarı yapıldı

Teknoloji Tarasım Dersi Mimari Tasarım etkinlikleri

6/C sınıfı ile Bilişim Teknolojileri 5. Kahoot yarışmamızı gerçekleştirdik. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Teknoloji Tarasım Dersi Mimari Tasarım etkinlikleri

6/E sınıfı ile Bilişim Teknolojileri 5. Kahoot yarışmamızı gerçekleştirdik. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı çalışmaları ile 3 Ulusal Kalite Etiketi, 3 Avrupa Kalite Etiketi ve e-Twinning School Levhası almaya hak kazanan okulumuz belge ve levhalarını aldı. Kalite etiketi alan ve okulumuza levha kazandıran okul müdür yardımcımız Ümmühan DEMİRTAŞ, İngilizce öğretmenlerimiz Mesut NACAR ve Nur DAĞLIOĞLU, bu projeler esnasında desteklerini esirgemeyen okul müdürümüz Reşat ATAR ve projelerde yer alan kıymetli öğrenci ve velilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Teknoloji Tarasım Dersi Mimari Tasarım etkinlikleri

6/D sınıfı ile Bilişim Teknolojileri 5. Kahoot yarışmamızı gerçekleştirdik. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.