Ekm

13 Ekim Dünya Afet Riskinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Okul sporları masa tenisi finallerinde öğrencimiz Zeynep TUNCAY Türkiye birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

May

Anasınıfı öğrencilerimiz Anneler Günü'nü gerçekleştirdiği çeşitli etkinlikler ile kutladı.

UZAY VE HAVACILIK TEKNOLOJİSİ ALANINDA İLK MESLEK LİSESİ AÇILDI

Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan,yeni Vecihilerin yetişeceği uzay ve havacılık teknolojisi alanında açılan bu lisemiz,savunma sanayi alanında ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynağını yetiştirecek.

May

Millî Eğitim Bakanlığımızca geliştirilen DİYALEKT İngilizce eğitim platformuna mobil uygulama marketlerden veya diyalekt.eba.gov.tr adresinden ücretsiz bir şekilde e-devlet ya da EBA şifrenizle ulaşabilirsiniz.

Nis

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yılı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

Anasınıfı öğrencilerimiz Orman Haftası'nı yaptığı çeşitli etkinliklerle kutladı.

Nis

Öğrencimiz Zeynep Tuncay gerçekleştirilen masa tenisi turnuvasında kendi dalında il birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü okulumuzun öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan etkinliklle kutlandı. Törene emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor, başta bağımsızlık mücadelesinin büyük komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Marşı'mızın yazarı Mehmet Akif Ersoy olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Rehber öğretmen Esma Kaçar tarafından Psikososyal Destek kapsamında 20 şubatta öğretmenlere "Deprem Öğretmen Oturumu" 21 şubatta velilere "DEPREM AİLE Oturumu" yapılmıştır.

May

Okulumuzda yapılan 'Değerli Masallar Projesi' başarıyla sona erdi. Öğrencilerimiz 9 Türk 1 Rumen ortağın olduğu projede hem öğrendiler hem eğlendiler. Üstelik öğrencilerimiz yaratıcı yazma etkinliklerini kullanarak oluşturdukları masalları ebook kitapta bir araya getirdiler. Projede emeği geçen öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimize rehberlik eden Halime Nazlı ERENBİLGE ve Yasemin SEZER öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

8. sınıf öğrencilerimizin seçecekleri okulları gezme, merak ettiklerini öğrenme imkanı bulacakları okul gezileri düzenledik.

Nis

Geçtiğimiz hafta Cuma günü Kdz.Eregli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce  yapılan akıl zeka yarışmalarında 6/C sınıfından Ceren Korkmaz adlı ogrencimiz Mangala yarışmasında ilce 3.sü olmuştur.

Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ederiz.