Şbt

Okul rehber öğretmenimiz tarafından 5. sınıflarımıza sosyal duygusal gelişim için "Duygularımız" etkinliği yapıldı.

Kas

Okul Rehber öğretmenimiz tarafından babalara "Babalar İçin Farkındalık Semineri" yapıldı.

Ekm

Okul Rehberlik Servisimiz tarafından özel eğitim öğrencilerine "Mahremiyet Eğitimi" konulu etkinlik yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından sekizinci sınıf öğrencilerimize  "Üst Öğrenim Kurumları"  tanıtımı yapıldı.

Ekm

Okulumuzda öğretmenlerimiz ile birlikte BEP toplantısını gerçekleştirdik.

Rehber öğretmenimiz tarafından 5 sınıflara oryantasyon yapıldı

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 6 Eylül 2021 tarihinde yüzyüze ve tam zamanlı olarak okulumuzda başlamıştır. Öğrencilerimizin okula pandemi kurallarına uygun şekilde maske ile gelmeleri ve okul içersinde sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda sıklıkla uyarılarda bulunulmuştur. Eğitim-Öğretim yılı tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederiz.

Eyl

Okul öğretmenlerimize rehber öğretmenimiz tarafından, 'Psikolojik Sağlamlık' 'Salgın Hastalık  Psikoeğitim' bilgilendirme çalışması gerçekleştirilmiştir.

Eyl

YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLIYOR.

Eyl

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARINA 8.SINIF ÖĞRENCİ BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR.

Tem

Okul Rehberlik Servisimizin düzenlediği etkinlik kapsamında öğrencilerimize Karadeniz Ereğli Kandilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni tarafından okul tanıtımı yapıldı.

Okul Rehberlik Servisimizin düzenlediği etkinlik kapsamında öğrencilerimize Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni tarafından okul tanıtımı yapıldı.