May

İlçemizdeki Bayat Ortaokulu'nda görev yapan Görsel Sanatlar öğretmenimiz Özge ÖZEREN'in görev aldığı "Maske Şu An Sağlık Her An" isimli E-Twinning projesinde öğrencileriyle birlikte hazırladıkları takım çalışmasında yaptıkları e-hikaye kitabı ile; okulumuzdaki öğrencilerimiz hem kitap okuma alışkanlığı kazandı hem de maske takmanın önemini kavradılar.

May

İlçemizdeki Bayat Ortaokulu'nda görev yapan Görsel Sanatlar öğretmenimiz Özge ÖZEREN'in görev aldığı "Maske Şu An Sağlık Her An" isimli E-Twinning projesinde hazırladığı ortak ürün şarkı çalışması ile; okulumuzdaki öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımız maske takmanın önemini hem eğlenerek hem de öğrenerek farkındalık kazandı.

May

İlçemizdeki Bayat Ortaokulu'nda görev yapan Görsel Sanatlar öğretmenimiz Özge ÖZEREN'in görev aldığı "Maske Şu An Sağlık Her An" isimli E-Twinning projesinde hazırladığı ortak ürün şiir video çalışması ile; okulumuzdaki öğrencilerimizde, velilerimizde ve öğretmen arkadaşlarımızda maske takmanın önemini vurgulayarak farkındalık oluşturduk.

EREĞLİ İLÇEMİZ ÖĞRENCİLERİ SINAVA GİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

May

8. sınıf öğrencilerimize yönelik Zonguldak İl MEM tarafından 25.05.2021 tarihinde saat 10.00'da  online deneme sınavı yapılacaktır.