Mrt

Türkiye'nin ev sahipliği Antalya'da gerçekleştirilen Dünya Spor Oyunları masatenisi branşında, milli sporcu öğrencimiz Zeynep TUNCAY dünya 3.sü olarak bizleri gururlandırmıştır.

Öğrencimizi, ailesini ve bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. yıldönümü okulumuzda kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bu özel günde

başta Mustafa Kemal ATATÜRK ve Mehmet Akif Ersoy olmak üzere bu vatan için mücadele eden herkesi saygı, sevgi ve rahmet ile anıyoruz. Ruhları lad olsun..

"Allah; Bu Millete Bir Daha Istiklal Marşı Yazdırmasın."

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okulsporları Küçük Erkekler Satranç turnuvasında öğrencilerimiz il ikincisi olmayı başarmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz 5/B ve 6/C sınıfı öğrencileri ile Ereğli BİLSEM gezi etkinliği düzenledik. Ereğli BİLSEM ailesine misafirperverliği ve ilgileri için teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzdaki etkinlikler kapsamında sınırlar arası bilgi yuarışması düzenledik. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, katılım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu ve Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün edebiyete intikalinin 85. yıldönümü münasebetiyle okulumuz öğrencileri tarafından konferans salonumuzda anma töreni gerçekleştirildi.

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eder, Atamızı saygı, sevgi ve özlem ile anıyoruz.

Kas

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100.yılı öğretmen ve öğrencilerinin  etkinlikleri ile kutlandı.

Ekm

Öğrencilerimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvasına katıldı.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Riskinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Okul sporları masa tenisi finallerinde öğrencimiz Zeynep TUNCAY Türkiye birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

May

Anasınıfı öğrencilerimiz Anneler Günü'nü gerçekleştirdiği çeşitli etkinlikler ile kutladı.